top of page
Gezonde- en Groene kinderopvang

 

Kinderen worden sterker en gezonder in de natuur. Rennen door het hoge gras, stampen in de plassen, hutten bouwen, regenwormen zoeken, tintelende rode wangen.

 

Veel buiten spelen is gezond en daar spelen wij op in als gezonde en groene kinderopvanglocatie.

Op al onze locaties kunnen de kinderen veel bewegen. En hoe meer kinderen bewegen, des te makkelijker het gaat. De motorische ontwikkeling train je namelijk door dingen te doen. Daarnaast geeft het buiten zijn vrijheid. Je kunt er fijn dromen en fantaseren. Deze ervaringen dragen bij van een eigen identiteit van kinderen.

Ook kom je in de natuur kom je veel uitdagingen tegen die je kunt overwinnen. Denk aan enge beestjes, glibberige boomstammen en moeilijk te beklimmen bomen. Obstakels overwinnen versterkt de mentale en lichamelijke weerbaarheid van kinderen. 

Bij onze hoofdlocatie in Lithoijen hebben we sinds kort een natuur- en ontdekboomgaard, waar de BSO fijn en ontspannen kan gaan spelen na een inspannende dag op school.

Wil je ook komen spelen in de natuur- en ontdekboomgaard? 

Wij vinden het belangrijk dat zoveel mogelijk kinderen kunnen genieten van de natuur.

Daarom is iedereen is welkom om te komen spelen in deze unieke natuur- en ontdekboomgaard, maar we vragen u wel aandacht voor de volgende afspraken:​

Onderstaande informatiebord kunt u vinden aan de poort bij de ingang.

bal-3.png
003-Bord ingang.jpg
bottom of page