top of page

Dagopvang 0-2 jaar

Bij de Blokkendoos doen wij er alles aan om uw kind een veilig en vertrouwd gevoel te geven. Dat is tenslotte de basis van waaruit een kind de wereld ontdekt en spelenderwijs leert, maar ook vriendjes maakt. Dit doen wij onder andere door zo veel mogelijk met vaste pedagogisch medewerkers te werken. 

Het kinderdagverblijf is bedoeld voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar en draagt zorg voor gehele dagopvang, voor voornamelijk werkende ouders.

 

Wanneer?

De dagopvang is dagelijks van maandag t/m vrijdag geopend (48 weken op jaarbasis) Deze groep is voor alle kinderen van 0-2 jaar.

Samenstelling van de groep

Er is één verticale groep van maximaal 16 kinderen. Op deze groep zijn 2 tot 3 gediplomeerde leidsters aanwezig (afhankelijk van het aantal kinderen en de leeftijden van de kinderen). Voor de groepssamenstelling wordt er voldaan aan het beroepskracht-kind-ratio zoals in de Wet kinderopvang is aangegeven.

 

Voor de baby's is er een aparte ruimte, zodat er extra rust, regelmaat aan de baby's geboden kan worden.​

Naast de gediplomeerde beroepskrachten kunnen er ook stagiaires ingepland worden. Stagiaires zijn altijd boventallig op de groep aanwezig.

Tarief

 Klik hier voor meer informatie over onze tarieven.

 

Aanmelden?

Dit  kan gemakkelijk en snel via ons online aanmeldformulier.  Wilt u eerst meer weten? Neem dan gerust contact met ons.

IMG-20160918-WA0000.jpg
bottom of page