top of page

 

Zwemles in BSO tijd

 

In het drukke bestaan van een werkende ouder proberen wij als kinderopvangorganisatie zo goed mogelijk tegemoet te komen aan de wensen en behoeftes van ouders en kinderen. Hierin vinden wij het ontzorgen en ondersteunen bij diverse opvoedtaken een belangrijk gegeven. Wanneer u ontzorgt wordt geeft dit weer wat extra ruimte om uw energie te steken in uw werk maar vooral ook in de kwalitatieve tijd met uw gezin in plaats van het halen en brengen van- en naar, in dit geval, zwemles.

 

De Blokkendoos en Golfbad Oss zijn een unieke samenwerking aangaan en daarom bieden we de mogelijkheid tot het volgen van zwemlessen

onder BSO –tijd.

Dus geen gehaast meer voor ouders en kinderen, maar gewoon lekker naar zwemles onder BSO-tijd! Uw kind gaat vanuit de BSO (4 tot 7 jarige groep locatie Lithoijen) onder begeleiding van één van onze pedagogisch medewerkers naar Golfbad Oss.  

We hebben hier onze eigen kleedkamer en gekwalificeerde instructeurs van het zwembad verzorgen de lessen.

Meer informatie vindt u op de website van het Golfbad . De zwemles duurt 60 minuten. 

Voor en na de zwemles zal de pedagogisch medewerkster naast het halen en brengen, uw kind ondersteunen bij het omkleden en contact onderhouden met de zwemdocent van het Golfbad.

Tevens zal het Golfbad zorg dragen om ouders telefonisch te contacten over de vorderingen van de zwemles en zijn mogelijkheden om de zwemles te bekijken.

 

Mogelijkheid zwemles onder BSO tijd:

  • (bij voldoende aanmeldingen) Donderdagmiddag vanuit de 4 tot 7 jarige BSO , locatie Lithoijen.

diploma A (blok 1 t/m 5)      

zwemles van half 5 tot half 6.

Extra voordelen:

Naast het gemak, krijgt het kind gedurende de hele zwemopleiding gratis entree in het Golfbad op alle recreatieve openingstijden (behalve op de kindermiddag van 16.00 tot 20.00 uur) In verband met veiligheid is dit altijd onder begeleiding van een betalende ouder. Ouders kunnen evt. gebruik maken van het happy hour € 3,50. Deze zijn op ma., di. en do. middag van 15.00-17.00 uur (m.u.v. de schoolvakanties)

 

Kosten

De reguliere kosten van de BSO & de zwemtarieven van Golfbad Oss. Deze laatste kosten betaalt u rechtstreeks aan het Golfbad

middels een factuur.

Over de BSO kosten kunt u een bijdrage in de kosten ontvangen door rijksoverheid middels kinderopvangtoeslag. Voor meer informatie en voorwaarden zie: www.toeslagen.nl

Inschrijven

Wanneer u bij de Blokkendoos inschrijft voor de BSO kunt u aangeven dat u graag gebruik wenst te maken van zwemlessen onder BSO tijd. Tijdens het intakegesprek zullen we dan specifiek doornemen hoe dit in zijn werk gaat en eventuele vragen beantwoorden.

Zit uw kind al op de BSO en wilt u graag met de zwemlessen beginnen? Stuur dan even een mailtje naar anke.blokkendoos@gmail.com, dan nemen wij contact met u op.

Indien er nog geen zwemmogelijkheden op de plaatsingsdag van uw kind zijn, vraag dan aan de pedagogisch medewerker van uw groep naar het actuele aantal aanmeldingen. Bij voldoende aanmeldingen gaat de zwem-BSO eventueel ook op andere dagen van start.

Om uw kind aan te melden voor de zwemlessen dient u uw kind zowel ingeschreven te worden bij de Blokkendoos als bij Golfbad Oss.

Informatiepakketje van de BSO de Blokkendoos en de zwemlessen wordt op basis van aanvraag verstrekt.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen

Kinderopvang de Blokkendoos (contact persoon: Anke) 

Golfbad Oss (Contact persoon: Peter-Paul)

bottom of page