Over GOB de Blokkendoos

 

Kinderopvang de Blokkendoos biedt verschillende opvangmogelijkheden voor opvang van kinderen:

 • Kinderopvang (met VVE Uk&Puk programma)

 • Peuteropvang/peuterspeelzaal (met VVE Uk&Puk programma)

 • Buitenschoolse opvang

 • Tussenschoolse opvang

 

Gastouderbureau de Blokkendoos is een erkend geregistreerd gastouderbureau. Onze missie is om een totaalaanbod aan kinderopvang te kunnen aanbieden die geheel aan uw wensen en behoeftes voorziet. We bieden opvang op maat en bemiddelen tussen vraagouders en gastouders.

 

Bent u op zoek naar een geschikte gastouder of gastouder aan huis? Wij gaan geheel vrijblijvend voor u op zoek! Heeft u al een gastouder? Ook dan kunt u bij ons terecht en zorgen wij ervoor dat de overgang naar ons bureau soepel verloopt! Daarnaast blijven wij op verschillende manieren ondersteuning bieden. Het welzijn van het kind en de ontwikkeling staat hierbij altijd voorop.

 

Onze voordelen op een rij:

 • Geen inschrijf- en bemiddelingskosten

 • Korte lijnen en persoonlijk contact

 • Scherpe tarieven voor bureaukosten

 • Gastouder aan huis is ook mogelijk

 • Helpdesk

 • Thema-bijeenkomsten voor uw ouders- en gastouders

 • We voldoen aan de eisen van de Wet Kinderopvang

Visie en doelstelling

 

Veiligheid en vertrouwdheid zijn de basis voor een goede ontwikkeling van kinderen. Wanneer kinderen ouder worden hebben zij behoefte aan uitdaging en willen zij ook graag met andere kinderen spelen. Gastouderopvang de Blokkendoos combineert deze belangrijke aspecten in een gezellige en huiselijke sfeer. Dit kan door opvang in huis van de vraagouder of opvang bij de gastouder thuis of in combinatie met kinderdagverblijf, peuteropvang of buitenschoolse opvang.

 

Algemene doelstelling

Een goede op maat aan te bieden opvang, waarin de kinderen in een huiselijke en veilige omgeving ondergebracht worden. Het welzijn van het kind staat hierbij centraal.

 

Algemene visie

De Blokkendoos biedt aan kinderen de mogelijkheid om zich in een veilige omgeving, in groepsverband, te ontwikkelen. De Blokkendoos dient te voldoen aan eisen met betrekking tot kwaliteit en continuïteit. Tevens dient de opvang voor zover mogelijk, tegemoet te komen aan de wensen van de ouders. Wat betreft continuïteit met betrekking op personeel, wordt er gestreefd om vaste medewerksters/ gastouders bij de kinderen te hebben.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur

Gesloten op nationale feest – en gedenkdagen

 

Let op: De kinderopvang, peuteropvang, buitenschoolse opvang op de Blokkendoos is 4 weken op jaarbasis gesloten. Deze vakantieperiode worden jaarlijks vastgesteld aan de hand van het vakantierooster van school. De vakantiesluiting staat in de agenda vermeld.

Tarieven

 

Opvang middels het gastouderbureau is opvang op maat. Dit betekent dat er wordt gewerkt met een uurtarief. Bij opvang bij een gastouder thuis wordt het tarief door de gastouder bepaalt. De richtlijn hiervoor is €4,50 tot €6,50 per uur.

 

De tarieven voor een pedagogische medewerkster/gastouder aan huis stelt u in overleg vast. De Blokkendoos kan hierin wel richtlijnen geven. Gemiddeld ligt het uurtarief tussen de €11,00 en €17,50 per uur. Afhankelijk van het aantal kinderen, de leeftijd en ervaring van de padagogische medewerkster.

 

De Blokkendoos rekent indien er een contract wordt afgesloten geen bemiddelingskosten. Naast het uurtarief voor de pedagogische medewerkster/gastouder betaalt u bureaukosten aan de Blokkendoos. De hoogte van deze kosten is per opvangsituatie verschillend en afhankelijk van het aantal uren, kinderen en de begeleidende dienstverlening van de Blokkendoos.

 

Van de verrichte opvang vindt maandelijks facturatie plaats. De facturen kunt u gebruiken als bewijsstuk voor de belastingdienst zodat u een tegemoetkoming in de kosten kunt aanvragen. Indien gewenst biedt de Blokkendoos hierbij ondersteuning.

Gegevens de Blokkendoos

 

Prelaat van de Bergplein 10

5396 PH, Lithoijen

0412-482191 

www.gobdeblokkendoos.com

                                                                                       

Contactpersoon                                                   

Ans van Geffen

kdvdeblokkendoos@hetnet.nl

06-13852468

 

Bemiddelingsmedewerkster Gastouderbureau:

 

Anke Kocken

Anke.blokkendoos@gmail.com

                                                                        

 

KvK nummer: 17154737

 

LRk nr Gastouderbureau: 190399272